tiistai 4. lokakuuta 2016

Open Water Diver

Moi!


Taas on tovi vierähtäny siitä, kun viimeksi oon kirjoitellut. Siihen on olemassa kaksi syytä. Ensinnäkään vapaa-aikaa ei ole hirveästi, joten sen käyttää mielummin jotenkin muuten kuin koneen ääressä ja toiseksi, arki on arkea täälläkin, eikä siitä loppujen lopuksi ole juurikaan mitään jännittävää kirjoitettavaa.

Tavallisena päivänä Mäksy tulee aamulla herättämään, päästän koiran ulos ja suuntaan itse takaisin jatkamaan vielä unia. Herättyäni huudan koiran aitaukseen ja lähden itse töihin. Työpäivän jälkeen tulen päästämään koiran taas ulos juoksentelemaan tai jos on jo pimeetä, niin käydään lenkillä yhdessä. Yleensä illalla vielä käydään porukalla ulkona syömässä ja istumassa iltaa. Thaimaassa on siis normaali tapa, että koirat päästetään ulos juoksentelemaan vapaina ja siellä ne sitten leikkii toistensa kanssa.

Sain vihdoin suoritettua mun OWD eli Open Water Diver kurssin teoriaosuudet ja kirjallisen kokeen. Kaikkien kurssien jälkeen täytyy tietenkin pitää kurssijuhla, joten niitä juhlittiinkin sitten urakalla :D Tän kuun aikana olis vielä tarkotuksena suorittaa AOWD eli Advanced Open Water Diver kurssi, jonka jälkeen saakin sitten sukeltaa jo 30 metriin. Harkan jälkeen lähden visa-runille ja todennäköisesti palaan sitten Phuketiin hieman lomailemaan ja sukeltamaan. Silloin voisi vielä suorittaa Rescue Diver kurssin, mutta katotaan miten suunnitelmat tästä vielä muokkautuu.

Ettei ehtis tuohon siistiin toimistotyöhön tottua, niin huomenna aamusta pikaveneeseen ja viemään turisteja taas saarelle sukeltamaan! Jos sitä sais taas vähä aurinkoa Raya Yailla, koska Phuketissa ei ainakaan pääse ruskettumaan..

-Henna


OWD party


Kamala Beach














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti