maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lähtö lähenee

"On lähdettävä, jotta voi tulla takaisin" -Nuuskamuikkunen

Viikko Kuusamossa sujui yhtä mukavasti ja nopeasti kuin olin kuvitellutkin, eikä aikaa (taikka energiaa) jäänytkään turhaan jännittämiseen pitkien ja aktiivisten päivien jälkeen. Kaikki kiva loppuu kuitenkin aikanaan ja perjantaina suuntasimme bussin kohti takaisin Kajaania. Koko perjantai-iltakin oli kuitenkin buukattu täyteen toimintaa, sillä suuntasimme illaksi Kajaanin liikunnanohjaajaopiskelijat ry:n eli tuttavallisemmin Loikan järjestämille sitseille. Myöhemmin illalla suuntasimme vielä baariin kavereiden kanssa läksiäisten merkeissä. Perjantai-illan ja lauantai aamun haikeiden jäähyväisten jälkeen matka vei Kajaanista Jyväskylän pit-stopin kautta kotiin Pohjanmaalle.

Tänään sunnuntaina ohjelmaan on kuulunut hyvästejä, pakkaamista, hyvästejä, pakkaamista, hyvästejä ja pakkaamista sekä sata kysymystä: "Joko jännittää?". No jännittää, aivan liikaakin. Uni ei tule, mikä on meikäläiselle aivan ennenkuulumatonta. Tässä sitä vielä kirjoitellaan uutta blogitekstiä, kun aikaa kentälle lähtöön on vaivaiset kuusi tuntia. Kyllähän se väsy kuitenkin joskus iskee, joten toivon, että saan koneessa nukuttua pitkät pätkät.

Aamulla (kuuden tunnin kuluttua) hypätään autoon ja porukat lähtevät saattamaan mua kentälle. Lento lähtee maanantaina iltapäivällä Helsinki - Lontoo - Hong Kong - Singapore. Matkustusaika on suhteellisen pitkä (n.24h) ja perillä Singaporessa olisi tarkoitus olla tiistaina illalla paikallista aikaa. Finnair olisi toki tarjonnut suoria lentoja Helsinki - Singapore huokeaan 1500€ hintaan puolet lyhyemmällä matkustusajalla, mutta uskon keksiväni 1200€:lle parempaakin käyttöä, sillä omat lentoni sain reilun 300€:n hintaan.

Ensimmäinen yö tulee vietettyä hostellissa, koska lentoni on vasta myöhään perillä, enkä näin ollen pysty kirjautumaan koulun asuntolaan enää siihen aikaan. Keskiviikkona tarkoitus olisi kuitenkin selvittää tieni kohti koulua ja päästä kirjautumaan koulun asuntoihin, jossa aion asua koko vaihtoni ajan.

Nyt olisi kuitenkin varmaan parasta edes yrittää nukkumista, sillä edessä tulee olemaan epäilemättä rankat seuraavat pari päivää. Nähdään perillä!



1 kommentti: