sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Seikkailu jatkuu

Moi!


Viime postauksen jälkeen on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Suoritin harjoittelun onnistuneesti loppuun viime viikon perjantaina, joten nyt on sitten tutkinto viimeistä suoritusta myöten valmis. Olen harjoittelun jälkeen hoitanut viimeisiä paperihommia sekä täytellyt lomakkeita ja tänään tein viimein tutkintotodistuspyynnön. Ei oikein vielä tunnu todelliselta, että koulu on loppu ja mullakin ammatti! (tai ainakin parin viikon päästä virallisesti)

Valmistujaisia en kuitenkaan ehdi Suomeen juhlimaan, sillä mulle tarjottiin täältä töitä joulukuun ajaksi ja tottakai tartuin tilaisuuteen! Ulkomaankomennus sai näin ollen jatkoa reilun kuukauden verran ja Suomeen olisi tarkoitus palata tammikuun puolen välin tienoilla. Tulen siis viettämään ensimmäisen jouluni jossain muualla kuin kotona. Ajatus saa jo nyt mielen haikeaksi. Täällä ollessa jouluaatto on kuitenkin vain yksi päivä muiden joukossa, sillä retket pyörivät normaalisti, joten olemme töissä ihan niin kuin muutoinkin. Innolla odotan kuitenkin Uuden Vuoden pirskeitä!

Lentolipun siirtämisen kanssa oli järjetön säätö, koska en tietenkään ollut varannut siihen mitään peruutus- tai siirtoturvaa. Kolmannen asiakaspalveluun suuntautuneen soiton jälkeen sain kuitenkin peruutettua lipun ja samalla sain myös kohtuullisen palautuksen. Nyt sitten vain metsästämään uutta lippua!

Olin tosiaan viisumin umpeutumisen vuoksi visa-runilla Singaporessa ja muutaman päivän miniloma teki hyvää ennen viimeistä työrupeamaa. Ensimmäisenä iltana näin muutamaa kaveria, joiden kanssa tutustuimme viime vuonna ollessani vaihdossa. Lähdin matkaan ilman sen kummempia suunnitelmia, joten seuraavana päivänä lähdin vain keskustaan herättyäni. Päädyin Art Science Museumiin katsomaan NASA: A Human Adventure -näyttelyä, kiertelin Marina Bayn alueella ja illalla kävin katsomassa Gardens by the Baylla jouluteemaisen ääni- ja valoshown. Seuraavana päivänä kävin Chinatownissa turistiostoksilla ja elokuvissa. Työkaverini Noora tuli Singaporeen myös visa-runille ja pari viimeistä päivää hengailtiinkin yhdessä.





Käytiin Celinen kanssa syömässä












Orchardin jouluvalot ja joulufiilis oli mahtava!





Nyt sitä ollaan jo takaisin Phuketissa ja töissä. Löysin onneksi myös asunnon, jossa aion loppuajan asua, joten käytännön järjestelyt on kunnossa. Ens kertaan!

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti